We gaan naar Tirol.pdf

We gaan naar Tirol

Gunhild Thalheim

Eigenlijk zouden het zes heerlijke zomervakantieweken in de bergen moeten worden. Maar plotseling wordt ineens alles anders.Met de vrienden hier in Tirol wordt het voor Lara-Lucy geen beetje saai in het Pillerseetal. Bijvoorbeeld bij de Waidringer Spielenacht met Tatzi, de grappige groene draak. Of bij de dinosaurussen in het Triassicpark op de Steinplatte.Of het nou bij het donderjagen in het zwembad is, of bij het skiën in een sneeuwstorm met de pinguin Bobo, - er is altijd wat te doen!Want Waidring is in elk seizoen op zijn eigen manier weer aantrekkelijk.Logisch, als ze afscheid nemen en weer terug gaan naar Edertal, verheugen zich de beide meisjes weer op de volgende vakantie bij oma en opa.

Ons land is ook plannen aan het maken en we kijken naar de epidemie en als die in gunstige zin blijft evolueren kunnen we stap voor stap terugdraaien. Het belangrijkste moment is als er op de belasting van de ziekenhuizen verlichting komt. Mensen blijven lang op intensieve zorgen liggen. Als de cijfers naar beneden gaan, zijn we geruster."

2.98 MB DATEIGRÖSSE
9783868709889 ISBN
Kostenlos PREIS
We gaan naar Tirol.pdf

Technik

PC und Mac

Lesen Sie das eBook direkt nach dem Herunterladen über "Jetzt lesen" im Browser, oder mit der kostenlosen Lesesoftware Adobe Digital Editions.

iOS & Android

Für Tablets und Smartphones: Unsere Gratis tolino Lese-App

Andere eBook Reader

Laden Sie das eBook direkt auf dem Reader im Hugendubel.de-Shop herunter oder übertragen Sie es mit der kostenlosen Software Sony READER FOR PC/Mac oder Adobe Digital Editions.

Reader

Öffnen Sie das eBook nach der automatischen Synchronisation auf dem Reader oder übertragen Sie es manuell auf Ihr tolino Gerät mit der kostenlosen Software Adobe Digital Editions.

Aktuelle Bewertungen

avatar
Sofya Voigtuh

Wandelen met kinderen naar de Stuibenfall in … Wandelen met kinderen naar de Stuibenfall in Tirol. Het ziet er uit alsof het een mooie dag zal worden in Tirol. Het zonnetje schijnt door onze schuifpui naar binnen over de prachtige bergtoppen. Tijd voor een mooie wandeling! We stappen in de auto om naar het Ötztal te gaan.

avatar
Mattio Müllers

Tirol on the Road; zoveel bezoekers, zoveel fans › … “We hebben alle dalen gezien. Vroeger, nog voor het internettijdperk, reden we met de kaart op onze schoot door Tirol. We zochten de dalen op die we nog niet hadden gezien en gingen eropaf. En dat doen we nog steeds. We zijn ondertussen al echte kenners, maar het land blijft trekken. Dit jaar gaan we naar het Zillertal. Misschien volgen we

avatar
Noels Schulzen

4 redenen waarom je liever niet naar Zuid-Tirol op ...

avatar
Jason Leghmann

JWS - "Ja we gaan op de bakfiets naar Tirol!" | … "Ja we gaan op de bakfiets naar Tirol!"

avatar
Jessica Kolhmann

JWS - "Ja we gaan op de bakfiets naar Tirol!" | … "Ja we gaan op de bakfiets naar Tirol!"