Behandeling Van Kanker, Actuele Inzichten Voor Arts En Patient.pdf

Behandeling Van Kanker, Actuele Inzichten Voor Arts En Patient

P. A. Voute, C. H. N. Veenhof

Dit boek biedt op een toegankelijke manier de actuele stand van zaken op het gebied van behandelmethoden. Het boek valt in twee delen uiteen: in het eerste deel komen de verschillende vormen van kanker aan de orde. De opzet van het boek is om zowel arts als patiënt een duidelijk en toegankelijk handvat te geven bij het verwerven van de huidige kennis op het gebied van kanker. Inhoud: Algemeen deel / Principes van kankerchirurgie, radiotherapie en chemotherapie / Behandeling en preventie / Behandeling van pijn / Voeding en diëten / Psychosociale factoren. In het tweede, meer specifieke boekdeel: onder meer verschillende vormen van kanker, kanker bij kinderen en zeldzame gezwellen.

Kankerspecialisten in Nederland en internationaal hebben hun kennis en inzichten gebundeld met betrekking tot de gevolgen van het coronavirus op kankerbehandelingen. Zij staan in nauw contact met elkaar om de laatste ontwikkelingen te bespreken en het beleid voor mensen die behandeld worden voor kanker op de meest actuele inzichten af te stemmen.

5.88 MB DATEIGRÖSSE
9789031330249 ISBN
Behandeling Van Kanker, Actuele Inzichten Voor Arts En Patient.pdf

Technik

PC und Mac

Lesen Sie das eBook direkt nach dem Herunterladen über "Jetzt lesen" im Browser, oder mit der kostenlosen Lesesoftware Adobe Digital Editions.

iOS & Android

Für Tablets und Smartphones: Unsere Gratis tolino Lese-App

Andere eBook Reader

Laden Sie das eBook direkt auf dem Reader im Hugendubel.de-Shop herunter oder übertragen Sie es mit der kostenlosen Software Sony READER FOR PC/Mac oder Adobe Digital Editions.

Reader

Öffnen Sie das eBook nach der automatischen Synchronisation auf dem Reader oder übertragen Sie es manuell auf Ihr tolino Gerät mit der kostenlosen Software Adobe Digital Editions.

Aktuelle Bewertungen

avatar
Sofya Voigtuh

RICHTLIJN DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING VAN OBSTRUCTIEF SLAAPAPNEU (OSA) BIJ VOLWASSENEN ©2017 Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose Luijbenstraat 15, 5211 BR 's-Hertogenbosch 073 612 61 63 [email protected] www.nvalt.nl Nederlandse Vereniging voor KNO-heelkunde en Heelkunde van het hoofd-halsgebied Het vaste aanspreekpunt kent de patiënt als persoon en is laagdrempelig en ... Kanker kan een grote impact hebben op iemands leven, zowel op emotioneel ... Een verpleegkundige is vaker bereikbaar voor vragen (76%) dan een arts (59%). ... En dat dit vast aanspreekpunt de volledige zorg biedt naar de laatste inzichten.

avatar
Mattio Müllers

Alternatieve behandelingen bij kanker Op onze website en in onze brochure Kanker… in gesprek met je arts staan vragen die u aan uw arts kunt stellen. Wanneer u overweegt een alternatieve behandeling te gaan volgen, raadpleeg dan de KWF-Checklist alternatieve behandelingen uit deze brochure. Meer informatie over kanker kunt u vinden op www.kwfkankerbestrijding.nl. 4 5 Totstandkomen van deze informatie De informatie in deze

avatar
Noels Schulzen

Het is van het grootste belang dat de patiënt, nogal eens met meer dan een ziekte in ... In de curatieve en palliatieve behandeling van kanker neemt chirurgie een zeer ... Er bestaat momenteel nog onvoldoende inzicht in effectiviteit, toxiciteit en ... Per jaar heeft de huisarts te maken met elf patiënten die kanker krijgen en ... 18 dec 2018 ... 'Artsen behandelen in laatste fase te lang door', kopte de ... 'Terminale patiënten vaak te lang doorbehandeld', luidde het NOS-bericht op… ... Er moeten dus andere redenen zijn waarom artsen niet conform hun eigen inzichten ... Zaterdag is een zeer dierbaar familielid met kanker gecremeerd en binnen ...

avatar
Jason Leghmann

Richtlijnen Pijn bij Kanker en Pijn bij gevorderde …

avatar
Jessica Kolhmann

De bedoeling is om te komen tot een integrale en actuele richtlijn over de diagnostiek en behandeling van pijn bij zowel patiënten met kanker (in de curatieve én de … kankerpatienten – Stichting Jongeren en Kanker